Ekologinen lahja – 3 kestopussia

Ekologisesti lahjapaketoituna kolme erilaista kestopussia. Kokeile ja löydä oma suosikkisi!

18,50 

Varastossa

Ajankohtainen ja ekologinen lahjapaketti kestopusseja

Kertakäyttöisen muovinkäytön vähentäminen on ajankohtaista meille kaikille. Kauniissa ja muovittomassa paketissa on kolme erilaista kestopussia. Voit helposti testailla, tuumata ja löytää oman suosikkisi.

Kaikki pakettimme ovat muovittomia. Nauha 100 % orgaanista puuvillaa ja kaikki paperit recycle-materiaaleja – myös paketin mukana tuleva pieni tekstitön pakettikortti.

Pieni Suomessa valmistettu kestopussi on 100% luonnollista, värjäämätöntä ja valkaisematonta, euroopassa kasvanutta hamppua

Ihana ekologisesta hampusta valmistettu kestopussi on pitkäikäinen. Materiaalissa on pellavan tuntu ja se vain paranee pesukertojen myötä. Hamppupussia voi huoletta käyttää myös pesupussina, koska se on luonnonkuiduista valmistettu.

Hamppu on ekologinen materiaali verrattuna esimerkiksi puuvillaan: kasvi kasvaa nopeasti, tuottaa runsaan sadon, eikä vaadi lannoitteita tai kastelua. Hamppukasvi pitää myös maaperästä huolta: se torjuu rikkakasveja ja parantaa maaperän laatua. Tekstiilituotantoon kehitetyistä hamppulajikkeista saadaan valmistettua puuvillaan verrattuna vahvempaa ja kestävämpää kangasta. Kangas on aluksi kankeaa, mutta pehmenee käyttökertojen myötä. Tuntumaltaan sitä voisi verrata pellavaan.

Pumpa Upcycle kestopussin kuminauha suljenta on käytännöllinen, nopea ja ekologinen: ei solmuun meneviä tai katkeavia nauhoja, ei ylimääräistä painoa punnitusvaa’alla eikä rikkoutuvia, tekstiilin kierrätystä vaikeuttavia metalli tai muoviosia.

Hamppupussin koko noin 20×25 cm (paino n. 20 grammaa)
Materiaali: 100% luonnollinen, euroopassa kasvanut hamppu
Valmistus Lohjalla / Inkoossa

Keskikokonen pussi on huolella valittua ja puhdistettua kierrätystekstiiliä ja suomalaista käsityötä

Sen sijaan, että vanhat ja tarpeettomat valoverhot poltettasiin energiaksi, valmistamme niistä uusiotuotteina kestopusseja. Näin ei tarvitse tuottaa ollenkaan uutta materiaalia, vaan voimme käyttää olemassa olevaa raaka-ainetta kiertotalouden mukaisesti.

Kolmen kestopussin lahjapaketissa on tällä hetkellä pallokuviollisesta valoverhosta valmistettu kestopussi. Jos haluat mielummin tasaisesta kankaasta valmistetun tai pitsisen, voit kirjoittaa toiveesi tilauksen kommenttikenttään niin pyrimme täyttämään sen parhaamme mukaan.

Pumpa Upcycle kestopussin kuminauha suljenta on käytännöllinen, nopea ja ekologinen: ei solmuun meneviä tai katkeavia nauhoja, ei ylimääräistä painoa punnitusvaa’alla eikä rikkoutuvia, tekstiilin kierrätystä vaikeuttavia metalli tai muoviosia.

Kierrätyspussin koko on noin (paino n. 10 grammaa)
Materiaali: tarkasti valittua ja huolella puhdistettua kierrätystekstiiliä
Valmistus Lohjalla / Inkoossa

Iso kestopussi tiheästä GOTS sertifioidusta 100% luomupuuvillasta

Laadukas ja iso Made Sustained merkkinen kestopussi soveltuu esimerkiksi irtoleipien ostamiseen tai vaikka pesupussiksi. Pussi on kudottua, mutta silti ohutta materiaalia. Pussissa on nauhasuljenta.

Luomupuuvillaisen kestopussin koko on noin (paino n. 41 grammaa)
Kangas kutistuu ensimmäisessä pesussa n. 3-10%
Materiaali: GOTS sertifioitua luomupuuvillaa
Valmistaja Made Sustained Hollanti (valmistusmaa Intia)

Hoito-ohje kestopusseille ja vinkkejä käyttöön

  • Kestopussi on tarkoitettu kasvisten ja hedelmien lyhytaikaiseen kantamiseen, ei säilytyspussiksi.
  • Pesupusseiksi suositellaan hampusta tai puuvillasta valmistettuja kestopusseja, koska ne ovat luonnon materiaalia.
  • Pese ennen ensimmäistä käyttökertaa.
  • Pese käyttökertojen välissä tarpeen mukaan. Suositeltu lämpötila on maksimissaan 40 astetta. Valkaisu kielletty. Rumpukuivaus kielletty. Hamppu ja puuvillakestopussia voi silittää kolmen pisteen silityslämmöllä. Kierrätystekstiilille silitys kielletty. Kemiallinen pesu kielletty.