Ekologinen lahja – CLS siivoussaippua, keittiöliina ja saippuapussi

Käytännöllinen lahja ekokotiin: kauniissa paketissa CLS siivoussaippua sekä Pumpa Upcycle keittiöliina ja saippuapussi.

20,00 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kaunis ja käytännöllinen lahja ekoarkea ilahduttamaan

Arvostatko ekologista ja muovipurkeista vapaata siivousta? Paketoimme kauniin, Suomessa käsityönä valmistetun Candle Light Storyn siivoussaippuan, Pumpa Upcycle keittiöliinan sekä 100% luonnolisesta hampusta valmistetun saippuapussin kauniiksi ja ekologiseksi lahjapaketiksi.

Kaikki pakettimme ovat muovittomia. Nauha 100 % orgaanista puuvillaa ja kaikki paperit recycle-materiaaleja – myös paketin mukana tuleva pieni tekstitön pakettikortti.

Pumpa Upcycle keittiöliina on valmistettu teollisuuden ylijäämätrikoista (musta t-paitatrikoo) sekä paksuista käytöstä poistetuista pöytäliinoista (kankaan pinnassa kudontakuviot saattavat vaihdella). Toisin kuin tiskiräteissä yleensä, Pumpa Upcycle liinassa on ripustuskoukku, joka helpottaa liinan kuivaamista.

Saippuapussi on 100% luonnollista, värjäämätöntä ja valkaisematonta euroopassa kasvanutta hamppua.

CLS siivoussaippua on kaunis, 100 % luonnollinen, erittäin riittoisa ja tehokas

Candle Light Storyn siivoussaippua on kookosrasvapohjainen, täysin luonnon raaka-aineista Nurmijärvellä käsityönä valmistettu palasaippua ekologiseen siivoukseen. Tähän ihastut takuulla! Samalla teet todellisen ekoteon, kun vaihdat kotona kaapissasi olevat myrkyllisiä kemikaaleja sisältävät muovipullot yhteen monikäyttöiseen ja Suomessa valmistettuun puhdistusaineeseen.

  • Ekologiseen siivoukseen sopiva, kotimainen, muoviton ja luonnonmukainen puhdistusaine
  • CLS siivoussaippuat ovat paitsi kauniita niin myös todella monikäyttöisiä, tehokkaitaja riittoisia
  • Kaunis muoto ja 100% luonnolliset raaka-aineet ihastuttavat sinua ja ympäristöä
  • Ihana ekologinen lahjaidea!
  • Laventeli, rosmariini, minttu, sitruuna tai tuoksuton – Valitse sinulle mieluisin neljästä aidosta tuoksusta tai kokonaan tuoksuton CLS siivouspalasaippuapala

Mihin CLS siivoussaippuaa voi käyttää?

Totta se on– voit sanoa hyvästit erilaisille muovisille ja myrkkyjä sisältäville puhdistusaineille: yksi ja sama CLS siivoussaippuapala toimii koko kodin siivouksessa ja soveltuu kaikille tavallisia pesuaineita kestäville pinnoille. Käytä tasojen ja lattioiden puhdistamiseen, liesitasolle, kaakeleihin, pesualtaisiin sekä hanoihin keittiössä ja kylpyhuoneessa. Mainio puhdistaja rosteripinnoille, koska siivoussaippua ei jätä harmillisia raitoja.

Tehokas CLS siivoussaippua toimii erityisen hyvin pinttyneen lian ja rasvaisten pintojen puhdistamiseen olipa kyseessä uunin luukun puhdistaminen tai terassikalusteet. Ekologinen siivoussaippua sopii hyvin myös mattopyykille, saunan, paljun ja harrastusvälineiden puhdistamiseen.

CLS siivoussaippua ei sisällä kemikaaleja, jotka olisivat iholle tai hengitysteille haitallisia. Se ei kuitenkaan sovellu ihon, hiuksien tai lemmikkien pesuun. Siivoussaippuaa ei valmistuksessa ylirasvoiteta toisin kuin ihosaippuoita, joihin jätetty ylimääräinen rasva tekee niistä ihokäyttöön soveltuvia.

Miten CLS siivoussaippuaa käytetään?

  • Helppo käyttää Pumpa Upcycle saippuapussin kanssa. Hampusta valmistettu saippuapussi on sopivan karhea ja näin sillä on mukava hangata pintoja.
  • Kostuta puhdistusliina, -sieni tai siivousharja, hankaa siihen siivoussaippuaa ja vaahdota, minkä jälkeen voit pyyhkiä ja hangata puhdistusta vaativia pintoja.
  • Säilytä pala keittiötasolla ja käytä tiskiharjan kanssa ekologisena astianpesuaineena.
  • Raasta saippuaa ja käytä raastetta pyykinpesuaineen sijaan tai hiero suoraan vaatteessa olevaan tahraan ja anna vaikuttaa hetki ennen huuhtelua.
  • Tee siivoussaippuaraasteesta (n. 1 rkl) ja lämpimästä vedestä seos. Täyttä suihkepullo ja suihkuttaa suoraan pinnoille yleispuhdistusaineen tavoin ja pyyhi kostealla liinalla.

Valitse sinulle mieluisin CLS siivoussaippua

CLS Siivoussaippua Au Naturell 200 grammaa on tuoksuton ja väriaineeton vaihtoehto. Pala on myös hieman isomman kokoinen kuin tuoksulliset vaihtoehdot. Kookosrasva (Sodium Cocoate), Vesi (Aqua).

CLS Siivoussaippua Andalusian Lemon 130 grammaa on lempeästi sitruunan tuoksuinen siivoussaippuapala. Kookosrasva (Sodium Cocoate), Vesi (Aqua); Litsean, limen, appelsiinin ja sitruunaruohon eteeriset öljyt (Litsea Cubeba, Citrus Aurantifolia, Citrus sinensis, Cymbopogon Flexuosus Leaf Oil), Titaanioksidi (Titanium Dioxide), Rautaoksidi (Iron Oxide), Tinaoksidi (Tin Oxide), Luonnollinen Mica-väri.

CLS siivoussaippua, Moroccan Mint 130 grammaa on raikkaalta piparmintulta tuoksuva siivoussaippua. Kookosrasva (Sodium Cocoate), Vesi (Aqua), Piparmintun eteerinen öljy (Mentha Piperita), Titaanioksidi (Titanium Dioxide), Tinaoksidi (Tin Oxide), Ultramariini (Ultramari Blue), Luonnollinen Mica-väri.

CLS siivoussaippua, Provencial Lavender 130 grammaa on lempeästi laventelin tuoksuinen siivoussaippua. Kookosrasva (Sodium Cocoate), Vesi (Aqua), eteerinen laventeliöljy (Lavendula Angustifolia), Titaanioksidi (Titanium Dioxide), Rautaoksidi (Iron Oxide), Tinaoksidi (Tin Oxide), Luonnollinen Mica-väri.

CLS siivoussaippua, French Rosemary 130 grammaa on miedosti rosmariinilta tuoksuva siivoussaippua. Kookosrasva (Sodium Cocoate), Vesi (Aqua), eteerinen rosmariiniöljy (Rosmarinus Officinalis), Titaanioksidi (Titanium Dioxide), Rautaoksidi (Iron Oxide), Tinaoksidi (Tin Oxide), Luonnollinen Mica-väri.

soap / saippua

Paketissa CLS siivoussaippua Au Naturell 200g – tuoksuton, Paketissa CLS siivoussaippua Andalusian Lemon 130g – sitruuna, Paketissa CLS siivoussaippua, Moroccan Mint 130g – minttu, Paketissa CLS siivoussaippua, Provencial Lavender 130g – laventeli, Paketissa CLS siivoussaippua, French Rosemary 130g – rosmariini