Kestopillit ja pilliharjat

Kestopillit materiaaleina bambu, vehnä & ruostumaton teräs – hyvästit muovipilleille!

2,00 5,00 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kestopilli on ekologinen valinta – Mikä on sinulle sopivin vaihtoehto: Bambupilli, vehnä vai ruostumaton teräs?

Nyt on helppo sanoa ”Ei kiitos” kertakäyttöisille muovipilleille! Valitse sinulle sopivin vaihtoehto ja juuri sellainen määrän pillejä ja harjoja kuin tarvitset. Pilli on pakattu ekologisesti paperipussiin ja vehnäpillit omaan pahviputkeen.

Kotiin, matkalle, lastenkutsuille – Kestopilli on myös ihastuttava ekologinen lahjaidea!

Pillien valmistaja on Englantilainen Ecostrawz, joka lahjoittaa jokaisesta heidän kestopillistä pienen summan maailman meriä aktiivisesti suojelevalle Sea Shepherd -järjestölle.

Kestopilli säilytyspussiin niin se on aina mukana menossa

Kun kestopillille on oma säilytyspussi, se pysyy puhtaana laukussa ja sen mukana kuljettaminen on helppoa: reissuissa ja matkoilla on usein eniten tarvetta kestopillille, kun ravintoloissa on vielä käytössä muovipillejä. Valmistamme Pumpa Upcycle pillipusseja huolella valituista kierrätystekstiileistä. Voit tilata mieluisan säilytyspussi, kestopilli ja pilliharja setin täältä >

Bambupilli

Bambuinen kestopilli on ekologinen vaihtoehto muovipilleille eikä se sisällä muovisille pilleille tyypillisiä haitallisia mikromuoveja tai kemikaaleja. Bambupilli on ekologinen, uudelleenkäytettävä ja valmistettu erittäin nopeasti uusiutuvasta luonnonmateriaalista. Ecostrawz bambupillit kasvavat panda-vapaissa metsissä Etelä- ja Keski-Kiinassa. Ne ovat myös eri lajiketta kuin mitä Pandat käyttävät ravinnokseen.

Käyttö: Bambupilli soveltuu kylmien ja kuumien juomien juomiseen. Käytön jälkeen pese bambuinen juomapilli huolella, kuivaa huolella ja säilytä kuivassa paikassa niin pilli säilyy hyväkuntoisena pitkään. Tarvittaessa käytä puhdistusharjaa puhdistamiseen (myydään erikseen). Astianpesukoneessa pesemistä ei suositella, koska se lyhentää pillin käyttöikää. Kun tulee aika luopua pillistä, voit heittää sen muun biojätteen mukana kompostiin koska se on täysin biohajoava.

Bambuinen kestopilli:

 • Materiaali korkealuokkainen ja kestävän kehityksen mukainen bambu
 • Kemikaali ja BPA vapaa
 • Soveltuu kuumille ja kylmille juomille

Valittavissa kaksi eri vaihtoehtoa:

 • Pitkä 215 mm x noin 8-10 mm
 • Lyhyt 145 mm x noin 8-10 mm
 • Bambupillin muoto ja halkaisija saattavat vaihdella, koska kyseessä on luonnossa vapaasti kasvanut kasvi.

Vehnäpilli

Vehnän korresta valmistetut pillit ovat orgaanisesti ja eettisesti viljeltyjä. Vehnäpilli on luonnollinen, ympäristöystävällinen ja muoviton pilli, joka ei sisällä lainkaan muovipilleille tyypillisiä ominaisia haitallisia mikromuoveja tai muita kemikaaleja. Sadon korjuun jälkeen vehnän korsi on puhdistettu elintarvikekäyttöön sopivaksi.

Käyttö: Halutessasi voit huuhdella sen vielä ennen käyttöönottoa. Huuhtele pilli käytön jälkeen, säilytä kuivassa ja ilmavassa paikassa huoneen lämmössä. Halutessasi voit leikata pillin sopivan mittaiseksi tai siistiä sen reunat. Kun pilli aikanaan menee huonoon kuntoon, voit heittää sen muun biojätteen mukana kompostiin koska se on täysin biohajoava.

SAATTAA SISÄLTÄÄ JÄÄMIÄ VEHNÄSTÄ TAI MUISTA VILJOISTA. Koska pilli on vehnästä valmistettu ja vain kevyesti käsiteltyä luonnon materiaalia, prosessin aikana siihen on voinut jäädä jäämiä vehnästä tai muista viljoista. Pilli saattaa aiheuttaa oireita keliaakikoille, gluteeniherkilletaivehnäallergisille.

Vehnänkorsipilli:

 • Valmistettu orgaanisesti ja eettisesti viljellystä luonnon materiaalista, vehnän korresta
 • Elintarvikekäyttöön soveltuva
 • Luonnollisesti nestetiivistä materiaalia ja siksi parempi kuin paperipillit
 • Suositellaan erityisesti mehuille ja coctaileihin
 • Ympäristöystävällinen, kompostoituva, kemikaaliton, BPA vapaa

Vehnäpillien muoto ja halkaisija saattavat vaihdella, koska kyseessä on luonnossa vapaasti kasvanut kasvi:

 • Pituus 215 mm
 • Halkaisija 4-6 mm
 • Materiaalin paksuus 0,1 mm
 • Ympäristöystävällinen pahvipakkaus sisältää 50 kpl yksilöllisiä vehnäpillejä

Kestopilli ruostumattomasta teräksestä

Laadukas ruostumaton teräs kestopilli on vaihtoehdoistakestävin, hygieenisin ja se soveltuu hyvin myös astianpesukoneessa pestäväksi. Englantilaisen Ecostawzin valmistama kestopilli on korkealuokkaista elintarvikelaatuista ja -testattua ruostumatonta terästä. Kestopilli on ekologinen vaihtoehto eikä se sisällä muovisille pilleille tyypillisiä haitallisia mikromuoveja tai kemikaaleja.

Käyttö: Ruostumaton teräs pillisopii lämpimille ja kylmille juomille, cocktaileille ja mehuille. Teräksisen kestopillin voi pestä pesukoneessa tai käsin. Tarvittaessa käytä puhdistusharjaa puhdistamiseen (myydään erikseen).

Ruostumaton teräs pilli:

 • Valmistettu elintarvikelaatuisesta ruostumattomasta teräksestä (luokitus 304)
 • BPA ja kemikaalivapaa
 • Tyylikäs ja laadukas vaihtoehto jota voit käyttää aina uudelleen ja uudelleen
 • Soveltuu kuumille ja kylmille juomille

Valittavissa seuraavista vaihtoehdoista:

 • 145 x 6 mm, lyhyt, taivutettu, suora tai pilli&lusikka // TOIMITUSINFO: Lyhyitä pillejä tulossa lisää ja ne toimitetaan maanantaina 10.12. jälkeen
 • 215 x 6 mm, pitkä, taivutettu tai suora
 • 215 x 12 mm, pitkä smoothiepilli, taivutettu – TULOSSA LISÄÄ 01/2019, myös suorana

Harja kestopilleille

Soveltuu kaikkien kestopillien pesemiseen.
Mitat 180 x 6 mm

options / vaihtoehdot

bambu 145mm, bambu 215 mm, teräs 145 mm taivutettu, teräs 145 mm suora, teräs 145 mm lusikalla, teräs 6×215 mm taivutettu, teräs 6×215 mm suora, teräs 12x215mm taivutettu, vehnä 50 kpl, pilliharja