Kestopussi 100% luonnollinen hamppu

Kestopussi 100 % luonnollisesta eurooppalaisesta hamppukuidusta!

Vähemmän muovijätettä, vähemmän kertakäyttöisiä muovipusseja. Suomessa valmistettu ja aidosti ekologinen kestopussi.

8,50 9,50 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kestävä ja pestävä, orgaanisesta ja euroopassa tuotetusta hamppukuidusta Suomessa valmistettu kestopussi korvaamaan kertakäyttöisiä muovipusseja. Hedelmien ja vihannesten kuljettamiseen.

Asiakkaamme pyynnöstä otimme tuotantoon erittäin ekologisesta materiaalista eli hamppukankaasta valmistetut kestopussit, jotka kestävät ja vain paranevat käytössä. Kangas on 100% euroopassa valmistettua hamppua, eikä sitä ole värjätty, valkaistu tai esipesty (kutistuu jonkin verran ensimmäisissä pesuissa). Samasta materiaalista saatavana XS ja S kokoinen kestopussi, sekä isompia pesupusseja ja saippuapusseja.

Hamppu on ekologinen materiaali verrattuna esimerkiksi puuvillaan: kasvi kasvaa nopeasti, tuottaa runsaan sadon, eikä vaadi lannoitteita tai kastelua. Hamppukasvi pitää myös maaperästä huolta: se torjuu rikkakasveja ja parantaa maaperän laatua. Tekstiilituotantoon kehitetyistä hamppulajikkeista saadaan valmistettua puuvillaan verrattuna vahvempaa ja kestävämpää kangasta. Kangas on aluksi kankeaa, mutta pehmenee käyttökertojen myötä. Tuntumaltaan sitä voisi verrata pellavaan.

Pumpa Upcycle kestopussin kuminauha suljenta on käytännöllinen, nopea ja ekologinen: ei solmuun meneviä tai katkeavia nauhoja, ei ylimääräistä painoa punnitusvaa’alla eikä rikkoutuvia, tekstiilin kierrätystä vaikeuttavia metalli tai muoviosia. Kestopussi tulee kauniisti zero waste -ajatuksen mukaisesti pakattuna.

Saatavilla kaksi kokoa
XS = noin 12×17 cm (paino n. 10 grammaa)
S = noin 20×25 cm (paino n. 20 grammaa)

Materiaali: 100% luonnollinen, euroopassa kasvanut hamppu
Valmistus Lohjalla / Inkoossa

size / koko

XS, S