Kestopussi 100% luonnollinen hamppu

Pumpa Upcycle hampusta valmistettu kestopussi on ekologista luksusta. Kaunis ja laadukas kestopussi korvaamaan kertakäyttöisiä muovipusseja.

9,50 10,50 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kestopussi 100% luonnollista eurooppalaista hamppukuitua. Kaunis ja kestävä ekoluksus-kestopussimme on suomalaista käsityötä. Hedelmien ja vihannesten kuljettamiseen, korvaamaan kertakäyttöisiä muovipusseja.

Hamppukuidusta valmistetut Pumpa Upcycle kestopussit ovat todellista ekoluksusta: saumoja myöden kauniit kestopussit ovat kaikkein ekologisinta luonnonkuitua eli hamppua. Hamppukestopussit kestävät aikaa ja paranevat käytössä. Kangasta ei ole värjätty, valkaistu tai esipesty (kutistuu jonkin verran ensimmäisissä pesuissa).

Hamppu – luonnollisesti luonnonmukainen ja kaikkein ekologisin luonnonkuitu

Hamppu on yksi harvoista euroopassa kasvavista tekstiilikasveista ja samalla kaikkein ekologisin valinta. Hampun viljelyssä ei tarvitse käyttää lainkaan keinokastelua, lannoitteita tai torjunta-aineita. Kasvi kasvaa nopeasti ja tuottaa varman sadon. Hamppu kestää hyvin rikkakasveja ja hoitaa maaperää esimerkiksi sitomalla siitä typpeä.

Hamppua on käytetty tekstiileissä jo useiden satojen vuosien ajan. Nykyään hampun suosio on nousussa paitsi sen ympäristöystävällisyyden myös kestävyyden ja tuntuman ansiosta. Hamppukangas pehmenee pesukertojen myötä ja sitä voi verrata tuntumaltaan pellavaan.

Vaikka tuntuma ja ominaisuudet ovat samoja, hamppu on monella tapaa ekologisempi kuin pellava:

  • Pellavan viljelyssä käytetään usein kemikaaleja ja torjunta-aineita, koska pellava on herkempi rikkakasveille ja tuhohyönteisille
  • Pellava köyhdyttää viljelymaata toisin kuin hamppu parantaa sitä ja estää eroosiota
  • Hamppu tuottaa moninkertaisen sadon verrattuna pellavaan

Pumpa Upcycle kestopussien hamppu on kasvanut Romaniassa, missä hamppua on viljelty ja kasvikuitua käytetty tekstiileihin jo useiden vuosisatojen ajan. Meidän kamppukestopussit valmistetaan Inkoossa, missä kangas ensin esipehmennetään ja sen jälkeen ommellaan kestopusseiksi. Jokainen Pumpa Upcycle kestopussi on sinulle piensarjana valmistettua suomalaista käsityötä.

Miten haluat sulkea oman kestopussisi?

Pumpa Upcycle kestopussin kuminauhasuljenta on käytännöllinen, nopea ja ekologinen: ei solmuun meneviä nauhoja, ei ylimääräistä painoa punnitusvaa’alla eikä rikkoutuvia, tekstiilin kierrätystä vaikeuttavia metalli tai muoviosia.

Nauhalla suljettavassa Pumpa Upcycle kestopussissa on tukeva ja paksu polyesterinauha: se kestää käytössä pitkään, ei nauha ei katkea ja solmu on helppo tehdä ja avata kun nauha on tukeva.

Muut Pumpa Upcycle kestopussivaihtoehtomme

Valmistamme kestopusseja myös kierrätetyistä pitsi- ja voilé-verhoista.

Toimitus: Kirjepostilla. Tuote lähtee varastostamme 1-3 päivän sisällä tilauksesta, minkä lisäksi tulee Postin toimitusaika.

Mitat: 23x30cm (valmistamme kestopusseja myös mittojen mukaan, lisätietoja maria@pumpaupcycle.com)

Hoito-ohjeet: Vesipesu 40°C normaaliohjelma, valkaisu kielletty, rumpukuivaus kielletty, silitys alhaisella lämmöllä, kemiallinen pesu kielletty

Materiaali: 100% luonnollinen, euroopassa kasvanut hamppu

Valmistus: Inkoo

suljenta

kuminauha, polyesterinauha