Kestopussi M, ilman kuviota

Kestopussi on kaunis ja käytännöllinen!

Kertakäyttöisten muovipussien määrää vähentävä kestopussi vanhasta valoverhosta. Hedelmien ja vihannesten kuljettamiseen.

M-kokoinen pussi on noin 25 x 32 cm

6,50 

Varastossa

Pumpa Upcycle kestopussin kuminauha suljenta on käytännöllinen ja nopea: ei solmuun meneviä tai katkeavia nauhoja, eikä ylimääräistä painoa punnitusvaa’alla. Pussin sivusauman hoito-ohje on suunniteltu punnitusetikettiä varten. Kestopussi tulee kauniisti zero waste -ajatuksen mukaisesti pakattuna.

Materiaali on tarkasti valittua ja huolella puhdistettua kierrätystekstiiliä, esimerkiksi vanhoja valoverhoja, joissa ei ole kuviointeja. Kangas voi olla tiheää voilee-tyyppistä tai hieman harvempaa tylli-tyyppistä. Värit vaihtelevat valkoisesta luonnonvalkoiseen. Lisää tilaukseen kommentti, jos haluat kestopussisi olevan tietyn värinen tai tiettyä materiaali.
Huomioimme aina toiveesi parhaamme mukaan.

Saatavilla kaksi kokoa:
S = noin 20×25 cm
M = noin 25×32 cm
Paino: noin 6-10 grammaa
Materiaali: Puhdistettua kierrätystekstiiliä
Valmistus Lohjalla, Inkoossa, Turussa

Kestopussien kuljettamista helpottava säilytystasku myydään erikseen tai voit ostaa yhdistelmätuotteen, jossa kaksi kestopussia sekä säilytystasku. Valmiina eri väreissä ja teemme sinulle sopivan tilauksesta (made-to-order).