Kestopussi S, kuviollinen kierrätyskangas

Kestopussi on kaunis ja käytännöllinen!

Vähemmän muovijätettä, vähemmän kertakäyttöpusseja. Kuviollinen Pumpa Upcycle kestopussi kierrätyskankaasta. S-kokoinen pussi on noin  20 x 25 cm.

5,50 

Varastossa

Kaunis ja käytännöllinen, kertakäyttöisten muovipussien määrää vähentävä kestopussi vanhasta valoverhosta. Hedelmien ja vihannesten kuljettamiseen.

Pumpa Upcycle kestopussin kuminauha suljenta on käytännöllinen, nopea ja ekologinen: ei solmuun meneviä tai katkeavia nauhoja, ei ylimääräistä painoa punnitusvaa’alla eikä rikkoutuvia, tekstiilin kierrätystä vaikeuttavia metalli tai muoviosia. Pussin sivusauman hoito-ohje on suunniteltu punnitusetikettiä varten. Kestopussi tulee kauniisti zero waste -ajatuksen mukaisesti pakattuna.

Kestopussien värit ja materiaalit
Materiaali on tarkasti valittua ja huolella puhdistettua kierrätystekstiiliä, esimerkiksi pitsisiä valoverhoja. Värit vaihtelevat valkoisesta luonnonvalkoiseen. Lisää tilaukseen kommentti, jos haluat kestopussisi olevan tietyn värinen tai tiettyä materiaali.
Huomioimme aina toiveesi parhaamme mukaan.

Saatavilla kaksi kokoa
S = noin 20×25 cm
M = noin 25×32 cm
Paino: noin 6-10 grammaa
Materiaali: Puhdistettua kierrätystekstiiliä
Valmistus Lohjalla, Inkoossa, Turussa

Säilytystasku kestopusseille
Kestopussien kuljettamista helpottava säilytystasku myydään erikseen tai voit ostaa yhdistelmätuotteen, jossa kaksi kestopussia sekä säilytystasku.
Valmiina eri väreissä ja teemme sinulle sopivan tilauksesta (made-to-order).

Ekologinen lahjaidea
Kestopussi setti, 2 pussia sekä säilytystasku, on suosittu kestävän kehityksen mukainen lahjaidea.