Kestovanulaput puuvilla-hamppu & pesupussi

Kestovanulaput kaikkein ympäristöystävällisimmistä materiaaleista.

Ihastuttava kahden eri raaka-aineen yhdistelmä tuo monikäyttöisyyttä. Lenkin ansiosta Pumpa Upcycle kestovanulappu on helppo ripustaa kuivumaan. Pientä pesupussia voit käyttää myös kestopussina.

14,00 

Varastossa

Kestovanulaput, joihin ihastut varmasti

Pumpa Upcycle kestovanulaput valmistetaan teollisuuden ylijäämäpuuvillatrikoosta sekä kaikkein ekologisimmasta tekstiilikuidusta – euroopassa kasvaneesta hampusta, joka on leikkuuhukkaa muista Pumpa Upcycle tuotteista. Tämä materiaalin yhdistelmä on paitsi ympäristöä niin myös sinua ilahduttava: pehmeällä trikoopuolella on miellyttävää poistaa ensin meikki. Sen jälkeen hamppukuituinen puoli toimii kasvojen pesussa pesulapun ominaisuudessa. Vesipesun yhteydessä kestovanulappu puhdistuu samalla, minkä jälkeen se on helppo ripustaa kuivumaan ripustuslenkistä.

Pumpa Upcycle kestovanulappujen suunnittelussa on huomioitu lisäksi se, etteivät reunat ole kovat ja tätä usein reunoissa olevaa keinokuituista saumurointilankaa on käytetty mahdollisimman vähän. Kestovanulappumme monikerroksinen rakenne tekee lapusta miellyttävän käyttää ja käytössä kestävän.

Kestovanulaput on hyvä pestä pesukoneessa tarpeen mukaan niiden käytöstä riippuen. Halusimme tehdä tämänkin sinulle mahdollisimman helpoksi ja siksi saat kolmen kestovanulapun mukana GOTS sertifioidusta puuvillasta valmistetun pienen pesupussin. 100% luonnonkuituista pesupussia voi huoletta käyttää pesukoneessa, koska siitä ei irtoa pesuveteen mikromuoveja. Pesupussia voit käyttää myös kestopussina pesukertojen välissä.

Yksi tilaus sisältää 3 kestovanulappua ja yhden pesupussin