Kooshoo muovittomat ja 100 % biohajoavat hiuslenkit

Muovittomat, maailman ensimmäiset sertifioidusta luomupuuvillasta ja luonnonkumista käsityönä valmistetut Kooshoo hiuslenkit. Ilahduttavat sinua, hiuksia ja luontoa.

14,50 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kooshoo hiuslenkit ilahduttavat ympäristöä, sinua ja hiuksia

Kooshoo hiuslenkit ovat maailman ensimmäiset, täysin muovittomat hiuslenkit. Siinä missä tavallinen muovilenkki säilyy luonnossa yli 500 vuotta, Kooshoo hiuslenkit ovat 100 % biohajoavia.

Hiuslenkeillä tyytyväisyystakuu

Kooshoo hiuslenkki on pehmeä ja pysyy hyvin paikoillaan niin ohuissa kuin paksummissa hiuksissa. Se ei katkea venytettäessä eikä katko hiuksia. Ihastut varmasti! Kooshoo antaa tuotteilleen 100% tyytyväisyystakuun.

Kooshoo toteuttaa hyvää monella tasolla

Yrityksen perustajat Jesse ja Rachel ovat Kanadassa asuva joogaopettajapariskunta. He tekevät yhteistyötä Los Angelesin pienten perheyritysten kanssa. Materiaaleina ovat luomupuuvilla ja luonnonkumi, jotka ovat luontoon joutuessaan biohajoavia. Kooshoo hiuslenkkien valmistus tehdään käsityönä: kangas kudotaan ja värjätään, leikataan, ommellaan ja pakataan pienyrittäjien toimesta.

Kooshoo on Norfolkin kieltä ja tarkoittaa ”hyvinvoivaa”. Kokonaisvaltainen hyvinvointi näkyy kaikessa yrityksen toiminnassa: käytetyt materiaalit ovat luonnonmukaisia ja muovittomia, yritys työllistää Los Angelesissa pieniä paikallisia perheyrittäjiä, energiaa tuotetaan aurinkovoimalla ja osa tuotosta lahjoitetaan vähäosaisten hyvinvoinnin tukemiseen.

color / väri

musta, värikäs