Palasaippuapussi & suojakääre kuljettamiseen

Vähemmän muovipullojen käyttöä – Kääreessä ekologinen palasaippua, shampoo- tai hoitoainepala kulkevat helposti ja sotkematta mukaan matkalle tai vaikka kuntosalille!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Palasaippualle pussi sekä kuljettamista helpottava kääre

Haluaisitko ottaa lempi palasaippuan, shampoo- tai hoitoainepalan mukaan kuntosalille tai matkalle? Se onnistuu helposti! Saippuapussissa saippuaa on helppo käyttää ja ripustaa kuivumaan myös matkoilla. Kun pitää pakata, saippuapussi sujahtaa pussiin, joka kääritään. Näin palasaippua ei sotke meikkilaukussa tai toilettipussissa muita tavaroita.

Saippuapussiksi voit valita sinulle mieluisimman: perusmallinen, vuorellinen mustavalkoinen kierrätysmateriaaleista valmistettu tai ekologisesta 100% hamppukuidusta valmistetun pussin.

Säilytyskääreet valmistuvat vettähylkivistä kierrätyskankaista kuten gotetex-takeista, sadevaatteista tai vanhoista vahakangasliinoista. Saippuapala on helppo sujauttaa pussiin ja sulkea japanilaishenkisesti “knot” solmulla. Kääreen yksinkertainen rakenne mahdollistaa myös sen helpon kuivattamisen käyttökertojen välillä. Käärettä ei ole vesitiivis. Saippua tulee säilyttää ilmavasti, joten pitkäaikaiseen säilyttämiseen käärettä ei suositella.

 

 

color / väri

valkoinen&valkoinen, valkoinen&musta, mustavalkoinen&valkoinen, mustavalkoinen&musta, hamppu&valkoinen, hamppu&musta