Pumpa Upcycle pyöreä lemmikkipeti, itse täytettävä

Sinun kissalle tai koiralle lemmikkipeti, joka valmistetaan tilauksesta valitsemastasi kierrätystekstiilistä.

50,00 90,00 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Uniikki – tehty sinun toiveiden mukaisesta kierrätystekstiilistä

Laadukas ja uniikki Pumpa Upcycle lemmikkipeti on tehty Suomessa sinun toiveiden mukaisesta kierrätystekstiilistä. Lemmikkipeti valmistetaan tilaustyönä valitsemaasi kokoon (halkaisija 50, 70 tai 90 cm). Kuviot ja kuosit vaihtuvat saatavuuden mukaisesti ja nopeasti: yhdestä kankaasta saadaan todennäköisesti valmistettua vain yksi peti. Voit myös tiedustella meiltä suoraan tietynlaista kuosia tai haluamaasi väriä (maria@pumpaupcycle.com). Valmistamme Pumpa Upcycle lemmikkipetejä myös asiakkaiden omista kierrätystekstiileistä. Vaikka tuote on tilaustyönä valmistettu, Pumpa Upcycle tuotteilla on tyytyväisyys takuu, mistä voit lukea lisää www.pumpaupcycle.com.

Täytä helposti ja ekologisesti sinun omilla tekstiileillä

Pumpa Upcycle lemmikkipetiin kuuluu itse täytettävä sisätyyny ja erillinen päällistyynyliina. Sisätyynyn täytteenä  voit käyttää sinulle tarpeettomia tekstiilejä kuten vanhoja tyynyjä, peittoja, verhoja, pöytäliinoja tai vaatteita. Lemmikkisi rakastaa nukkumapaikkaansa, joka tuoksuu tutulle kodille ja rakkaalle  omistajalle. 

Konepestävä ja helppo hoitoinen

Pumpa Upcycle lemmikkipeti on helppo pitää puhtaana. Kaikki osat ovat konepestäviä ja tarpeen mukaan voit vaihtaa esimerkiksi vain päällistyynyliinan, mikä helpottaa lemmikkipedin pesemistä. Pumpa Upcycle lemmikkipeti vähentää myös tekstiilijätteen määrää, kun pedin täyte on tarpeetonta tekstiiliä ja uudelleenkäytettävissä useita kertoja. Saatavilla tilauksesta vaihtotyynyliinoja pesukertoja helpottamaan tai jos haluat sisutuksellista vaihtelua, kuten jouluksi punaisen lemmikkipedin tai kesällä kukka-aiheisen kuosin.

Lemmikkipedin saa tilattua myös valmiiksi täytettynä. Täytemateriaalina tällöin uusi polyesterikuitu. Samoin kuin itse täytettävässä lemmikkipedissä, sisätyynyssä on vetoketju, joten täytettä on helppo vähentää tai lisätä sen mukaisesti, kuinka muhkeasta pedistä lemmikkisi pitää.

size / koko

50 cm, 70 cm, 90 cm

color / väri

punainen, lila-beige, keltavihreä, ruskea