Pumpa Upcycle pyöreä lemmikkipeti, valmiiksi täytetty sisätyyny

Sinun kissalle tai koiralle lemmikkipeti, joka valmistetaan tilauksesta valitsemastasi kierrätystekstiilistä.

70,00 110,00 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Uniikki – tehty sinun toiveiden mukaisesta kierrätystekstiilistä

Laadukas ja uniikki Pumpa Upcycle lemmikkipeti on tehty Suomessa sinun toiveiden mukaisesta kierrätystekstiilistä. Lemmikkipeti valmistetaan tilaustyönä valitsemaasi kokoon (halkaisija 50, 70 tai 90 cm). Kuviot ja kuosit vaihtuvat saatavuuden mukaisesti ja nopeasti: yhdestä kankaasta saadaan todennäköisesti valmistettua vain yksi peti. Voit myös tiedustella meiltä suoraan tietynlaista kuosia tai haluamaasi väriä (maria@pumpaupcycle.com). Valmistamme Pumpa Upcycle lemmikkipetejä myös asiakkaiden omista kierrätystekstiileistä. Vaikka tuote on tilaustyönä valmistettu, Pumpa Upcycle tuotteilla on tyytyväisyys takuu, mistä voit lukea lisää www.pumpaupcycle.com.

Helposti hoidettavat, erilliset tyynyliina ja sisätyyny

Pumpa Upcycle lemmikkipetiin kuuluu sisätyyny ja erillinen päällistyynyliina. Valmiiksi täytetyn sisätyynyn täytemateriaali on uutta polyesterikuitua. Sisätyynyssä on vetoketju, joten täytettä on helppo vähentää tai lisätä sen mukaisesti, kuinka muhkeasta pedistä lemmikkisi pitää.

Pumpa Upcycle lemmikkipeti on helppo pitää puhtaana. Kaikki osat ovat konepestäviä ja tarpeen mukaan voit vaihtaa esimerkiksi vain päällistyynyliinan, mikä helpottaa lemmikkipedin pesemistä. Saatavilla tilauksesta vaihtotyynyliinoja pesukertoja helpottamaan tai jos haluat sisutuksellista vaihtelua, kuten jouluksi punaisen lemmikkipedin tai kesällä kukka-aiheisen kuosin.

Lemmikkipedin voi täyttää myös itse. Sisätyynyn täytteenä  voit käyttää sinulle tarpeettomia tekstiilejä kuten vanhoja tyynyjä, peittoja, verhoja, pöytäliinoja tai vaatteita. Lemmikkisi varmasti rakastaa nukkumapaikkansa, joka tuoksuu tutulle kodille ja rakkaalle omistajalle. Pumpa Upcycle lemmikkipeti vähentää myös tekstiilijätteen määrää, kun pedin täyte on kierrätettyä tekstiiliä ja uudelleenkäytettävissä useita kertoja. 

size / koko

50 cm, 70 cm, 90 cm

color / väri

punainen, lila-beige, keltavihreä, ruskea