Pumpa Upcycle saippuapussi ja Famo palahoitoaine

Hoitoainepala hiuksille, suomalaista Famo luonnonkosmetiikkaa helposti käytettävässä ja kauniissa Pumpa Upcycle saippuapussissa. Valitse itsellesi sopivin hoitoainepala sekä haluamasi värinen Pumpa Upcycle saippuatasku.

TULOSSA LISÄÄ LOKAKUUSSA

15,00 

Varasto loppu

Suomessa valmistettu Famon hoitoainepala on erinomainen vaihtoehto, kun haluat:

• Toimivan kotimaisen, vegaanisen ja erittäin riittoisan hiustenhoitoaineen

• Luonnokosmetiikkaa ilma lisäaineita ja haitallisia kemikaaleja

• Vähentää kertakäyttöisten muovien määrää

• Sanoa hyvästit muovisille shampoopulloille

• Tuottaa mahdollisimman vähän jätettä zero waste – eli suomalaisittain nollahukka tavan mukaisesti

Palahoitoainetta on helppo käyttää: palaa hierotaan käsiin, jonka jälkeen hoitoaine levitetään käsillä hiuksiin – vähän samoin kuin kaataisit pullosta hoitoainetta kädelle, levittäisit molempiin käsiin ja sitten hiuksiin. Muista säilyttää hoitoainepala oikein ja antaa sen kuivaa pesukertojen välillä, niin se säilyy pitkään hyvänä.

Palahoitoaineen käyttämistä ja säilyttämistä helpottaa Pumpa Upcycle saippuapussi.
Saippua-, shampoo- tai hoitoainepala laitetaan pussiin ja pussi ripustetaan narusta roikkumaan. Saippuapussin ansiosta saippua kuivuu käyttökertojen välillä ja sisältö on helppo käyttää pussin läpi aina viimeiseen muruseen asti. Kylpyhuone on kaunis ilman muovipulloja. Luonnonmukaisia eteerisiä öljyjä sisältävät palasaippuat hurmaavat myös tuoksullaan toisin kuin muovipullot.

Tiesitkö, että tavalliset hoitoaineet sisältävät lähes yksinomaan vettä?
Hoitoainepala sen sijaan on täyttä tavaraa, koska se ei sisällä vettä lainkaan. Sen takia saatat yllättyä, kuinka vähän sitä tarvitaan ja kuinka riittoisaa se on. Matkalla Famon hoitoainepala on ehdoton suosikki, kun haluat välttää turhia kantamuksia tai jos matkustat lentokoneessa ilman käsimatkatavaroita. Hoitoainepala ei sotke, kun kuljetat sitä vettähylkivässä pussissa.

Famon hoitoainepalat ovat luonnonkosmetiikkaa ja valmistettu Suomessa.
Palan koko on noin 6,5 x 6,5 x 3 cm

Valitse ja kirjoita haluamasi palahoitoaine sekä saippuapussin väri tilauksen kommenttikenttään.

Valittavissa seuraavat Famo hoitoainepalat:
Hapsu, Pörrö ja Takku

Famo Hapsu hoitoainepala sopii sinulle kun haluat pehmeät ja kiiltävät hiukset, jotka eivät hapsuta.
Sisältää mm. tomaatin siemenöljyä ja camelinöljyä. Tuoksuu appelsiinikukalta (eteerinen öljy).
Famo Hapsu: Theorema cacao seed butter, Cetyl alcohol, Behentrimonium methosulfate, Butylene glucol, Olea europaea (olive) fruit oil, Solanum lycopersicum (tomato) seed, Cocos nucifera oil, Camelina sativa seed oil, Citrus aurantium flower oil, Parfum, Citral, Hydroxy-citronellal, geraniol, linalool, Citronellol, Limonene.

Famo Pörrö hoitoainepala sopii sinulle kun hiuksesi ovat kuivat ja kaipaavat kosteutta sekä ravinteita, korjaa hiusta ja suojaa hiusväriä.
Sisältää mm. kauraa, hampunsiemenöljyä ja vehnäproteiinia.
Famo Pörrö: Theorema cacao seed butter, Cetyrl alcohol, Behentrimonium methosulfate, Butylene glucol, Olea europaea (olive) fruit oil, Avena sativa kernel oil, Oriqnya oleifera seed oil, Cannabis sativa seed oil, Hydrolyzed wheat protein, Lavansula, aqnstifolia (lavander) oil, geraniol, linalool, limonene.

Hoitoainepala Takku sopii erityisesti pitkille, kuiville ja takkuuntuville hiuksille, sulkien kaksihaaraisia ja tehden hiuksista silkkisen pehmeät. Sisältää mm. kahvinpapuvoita ja parapähkinäöljyä.
Famo Takku: Theorema cacao seed butter, Cetyl alcohol, Behentrimonium methosulfate, Butylene glucol, Olea europaea (olive) fruit oil, Solanum lycopersicum (tomato) seed oil, Coffee arabica (seed) oil, Bertholletia excelsa seed (brazil nut) oil, Cananqa odorata flower (ylang ylang) oil, Benzyl salicylate, geraniol, Farnesol, linalool, Benzyl benzoate.