Vegaaninen vahakääre WRAPPA

Aito ja alkuperäinen WRAPPA vahakääre on kasvipohjaisilla vahoilla käsiteltyä 100% luomupuuvillaa.

Vahakääre on uudelleenkäytettävä, muoviton ja helppokäyttöinen vaihtoehto vähentää kertakäyttöisen muovin määrää. 

24,50 

tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Aito ja alkuperäinen WRAPPA on vegaaninen vahakääre

Materiaali on 100 % GOTS sertifioitua luomupuuvillakangasta, joka on käsitelty kahdella kasvivahalla, pihkalla sekä jojoba öljyllä. Vegaaninen. Ei sisällä mehiläisvahaa tai soijavahaa.

Kolmen kappaleen pakkaus sisältää:
1 kpl 35 x 32 cm
2 kpl 25 x 25 cm
Halutessasi voit leikata paloja sinulle mieluisan kokoisiksi ja saada näin enemmän eri kokoisia paloja.

Tällä hetkellä saatavana värit:
musta-valkoinen (graafisia kuvioita)
• turkoosi (höyheniä, palloja, unisieppari)
• värikäs 1 (lintuja, vihreä kasvi, punainen kukka)
• värikäs 2 (sininen papukaija, keltainen kakadu, kasvit)

Käyttöohje
Vahakääre on täysin vesitiivis ja eikä läpäise kosteutta. Se muovautuu käden lämmöstä haluamaasi muotoon. Voit peittää vahakääreellä purkkeja, lautasia ja kulhoja sekä käyttää esimerkiksi palasaippuan kuljettamiseen matkoilla. Ei sovellu lämpimille tai kuumille astioille eikä pinnoille, koska liinan vahakäsittely ei kestä lämpöä koska silloin vaha sulaa.

Hoito-ohje
Huuhtele viileällä vedellä tai pyyhi puhtaalla, kostealla liinalla. Kuin pesisit lautasta käsin. Liian lämmin tai kuuma vesi sulattavat vahan. Halutessasi voit käyttää hyvin mietoa, alkoholitonta ja ekologista astianpesuainetta. Kuivaa ilmavassa paikassa. Kun vahaliina on kuivunut, voit säilyttää taiteltuna tai rullattuna. Vahaliinaa ei saa altistua kuumuudelle tai käyttää kuumien tuotteiden kanssa. Sitä ei saa käyttää mikroaaltouunissa eikä astianpesukoneessa.

Oikein hoidettuna ja käytöstä riippuen, vahaliina kestää hyvänä 6-24kk. Liinan voi hävittää kompostoimalla: Leikkaa pieniksi paloiksi ja laita muun biojätteen sekaan.

Mielessä erityinen kuosi tai isompi määrä kasvivahakääreitä?

Aidot ja alkuperäiset Wrappa kasvipohjaiset vahakääreet valmistetaan huolella ja rakkaudella. Wrappa tuotteet valmistetaan Cherylin omistamassa pienyrityksessä Austraaliassa. Tilaamme häneltä kääreitä kysynnän mukaan muutamia kertoja vuodessa. Näet täältä koko valikoiman:

http://wrappa.com.au

Voit ottaa yhteyttä, jos haluat tiettyä kuviota tai isomman määrän esimerkiksi lahjaksi tai yrityksellesi maria@pumpaupcycle.com

color / väri

musta-valkoinen, turkoosi, värikäs 1, värikäs 2